header
     

Propostes GASTRONÓMIQUES


fletxa Des d'aquí fem una crida a tota la societat, tant a nivell particular com col·lectiu a promoure el Catalanish Coffee ®, a fer-lo i oferir-lo.

Però especialment, fem esment a tots els professionals de la restauració, gastronomia i món de l’alimentació en general, per dur a terme no tant sols l’implantació de la beguda, si no també a fer-ne un desenvolupament associat al mateix. És dir, al pastisser a fer-ne un pastís, un gelat, una mousse…, al llaminer a fer-ne un caramel, a l'innovador a fer-ne una esferificació, una escuma o una deconstrucció. Qualsevol derivació culinària serà benvinguda.

Evidenment l’eix central serà sempre la beguda, però alternativament, i per potenciar el concepte, sempre que es mantinguin com a mínim els ingredients originals, és dir, licor de crema catalana, cafè, nata i canyella, el Catalanish Coffee ® pot esdevenir en un concepte més ampli i per tant arribar a altres i diferents nivells de coneixement.

Tot serà en benefici d’un objectiu comú i d’endolciment de la nostra existència. Salut i bon profit !
En compliment a lo disposat a la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que ens siguin facilitades seran tractades de manera confidencial i incorporades a fitxers automatitzats titularitat Catalanish Coffee per a una eficaç gestió de la seva sol·licitud o suggeriment i amb la finalitat de facilitar-los informació sobre els productes i serveis que comercialitza aquesta empresa i sobre les millores d'aquest lloc web. Sobre aquestes dades personals podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació enviant un correu electrònic a info@catalanishcoffee.com

Catalanish Coffee ® - Avís Legal - Registre i dret d'ús