header
     

Adverténcia


Qui en vulgui fer política haurá d’assumir el seu propi risc i per tant les conseqüencies que se’n derivin: l’autor i propietari legal de la marca Catalanish Coffee ® no es fa responsable de cap ús i abús que se’n pugui fer per part d’altris i es reserva el seu dret Constitucional de pensar el que vulgui en aquest tema.

OBJECTIU

fletxa Ja hem esmentat el principal objectiu del desemvolupament d’aquest beguda, combinat ó preparat gastronómic:

Básicament fer país per internacionalitzar-lo, al mateix temps que gaudim d’un xarrup exquisit. Sempre és bó relacionar plaers, degustar un saborós capritx, gaire bé sempre amb bona companyia i a l’hora pensar en la nostra terra: el que prenem té el nom de quelcom molt proper, un nom adaptat a la globalització i tant mateix identificatiu de la nostra terra. La rialla murri del que sap gaudir dels bons moments.

És una proposta gastronómica sens dubte, sense cap mena d’intenció de polititzar el tema: “…amb el menjar no es juga !!!”.


Peró una proposta gastronómica no té perqué estar renyida amb una sana intenció de divulgar l’existéncia d’una terra, és a dir si no existís Catalunya no existiría la crema catalana i si no existís la crema catalana, no existíría el Catalanish Coffee ®.


L’empresa catalana del sector n’ha fet un licor del nostre postre estimat: una evolució rera l’altre.

Internacionalitzar


fletxa Com a país capdavanter en el món de la gastronomia a nivell mundial, en tenim unes primeres figures que obren camí, innoven i consoliden el món de la cuina, seria bo també tenir en compte aquesta segona sinergia positiva per arribar si cal més lluny.

No deixa de ser també un element que pot recolzar aquesta modesta proposta, donar prestigi o credibilitat, encara que les finalitats d’uns i altres no siguin les mateixes, però ambdós tenen un comú denominador: l’origen geográfic Catalunya.


Qualsevol recurs o proposta vehicular de promoció i propagació per popularitzar el Catalanish Coffee ® és benvinguda: tots estem cridats a fer-lo nostre.


 
Catalanish Coffee ® - Avís Legal - Registre i dret d'ús